Onderhoud

Het is mogelijk om banden, motorolie, luchtfilters en onderdelen te kopen via onze webshop. Klik daarvoor op een van onderstaande artikelen.

Bovag onderhoud motoren

Schade aan uw motor

Als Honda Exclusief dealer ligt de nadruk op het merk Honda, maar ook met andere merken zoals Kawasaki, Suzuki, Yamaha, BMW, Peugeot, Triumph, enz. kunt u bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, reparatie, schade taxatie en nieuwe banden.

Feit is dat de moderne motor bomvol met elektronica zit. Doordat wij regelmatig op training gaan kunt u verwachten dat wij helemaal up-to-date zijn van de laatste nieuwe technieken en gereedschappen. Zodat uw geliefde motor in goede handen is.

 

Vervangend vervoer

Wij begrijpen dat niet iedereen de gelegenheid heeft om vervoer naar huis te vinden, daarom kunnen wij voor u vervangend vervoer aanbieden. Dit dient u bij het maken van de afspraak voor onderhoud wel tijdig aan te geven omdat wij 2 uitleen motoren hebben. Het enige wat u hoeft te betalen is de brandstof.

 

Ophalen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw motor niet meer op eigen kracht kan rijden en u daarom liever heeft dat uw motor wordt opgehaald. Hiervoor kunt u bij ons een afspraak maken. Wij moeten hier echter wel een kleine vergoeding voor rekenen. Zodra de motor klaar is kunt u hem bij ons weer ophalen.

 

Gereed melding

Omdat u niet altijd in staat bent om de telefoon te beantwoorden hebben wij gekozen om u per sms te laten weten dat uw motorfiets weer klaar staat voor u. Geef daarom bij het maken van een afspraak uw mobiele telefoonnummer op.

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op schade aan de motor, echter kan het onverhoopt toch een keer voorkomen. Bij ons bent u dan aan het goede adres om de taxatie en reparatie volledig te laten verzorgen.

Om het verloop van de schade afhandeling voor u zo soepel mogelijk te maken hebben wij hieronder enkele tips uitgewerkt:

 

Tips bij schade

  1. U kunt langsrijden voor een zichtbare schade taxatie. U dient het bedrag van de taxatie op uw schadeformulier in te vullen. Dit is handig voor de verzekeringsmaatschappij om vast te stellen of er wel of geen expertise zal plaats moeten vinden.
  2. Als uw motor na het ongeval niet meer rijdbaar is, kunt u informeren bij uw verzekeringsmaatschappij of het transport van uw motor door een bergingsbedrijf mee verzekerd is.
  3. Het is handig en vaak sneller als u in plaats van alleen het schadeformulier op te sturen ook nog even telefonisch contact opneemt met de maatschappij, om zo uw schade te melden. U kunt dan meteen een afspraak maken voor eventuele expertise. (houdt u er wel rekening mee dat wij op maandag zijn gesloten).
  4. Voor een snelle afhandeling van de expertise, moet de motorfiets minimaal een dag van te voren bij ons aanwezig zijn. Dit i.v.m. het maken van het expertiserapport.
  5. Na expertise is aan u de beslissing of er gerepareerd gaat worden (uiteraard in overleg met uw verzekering)
  6. Indien u de motor zonder reparatie meeneemt moeten taxatiekosten worden voldaan. De taxatiekosten zijn € 200,-. U kunt dit declareren bij de verzekering.
  7. Bij reparatie van de motor op een later tijdstip, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de reparatiefactuur. Alvorens wordt overgegaan tot reparatie moet door u opdracht zijn gegeven.

Bel ons voor een afspraak of meer informatie.